Letartóztatták a nőt, aki halálosan megsebesítette apját

2024. augusztus 20., 21:19

Vasárnap a rendőrség üzenetet kapott a sürgősségi egészségügyi szolgálat mentőápolójától Pelesalja (Pidplesa) község 61 éves lakosának haláláról.

A körülmények megállapítása érdekében a Técsői Járási Rendőrség nyomozócsoportja elindult a megadott címre. Az elhunyt holttestének átvizsgálása során a rendfenntartók az alsó végtagokon számos szúrt sebet találtak, amelyek a férfi esetleges erőszakos halálára utaltak. A rendőrség folytatta az elsődleges nyomozást. Ennek eredményeként sikerült bizonyítékot szerezniük arról, hogy az elhunyt lánya követte el a gyilkosságot.

Ismeretes, hogy ezen a napon a 36 éves nő és édesapja között veszekedés alakult ki, melynek során az érintett nő egy késsel számos vágást ejtett a férfi lábán, ami később a férfi halálához vezetett. Az elkövető az orvosok és a rendőrök kiérkezése előtt elrejtette a bűncselekmény fegyverét, egy kést. A nyomozók azonban megtalálták és lefoglalták a tárgyi bizonyítékot. A gyanúsítottat ideiglenes fogdába helyezték. Tettéért 7-től 10 évig terjedő szabadságvesztésre számíthat. Az ügyben a nyomozás tartr.

(Facebook/RV)