Családi hétvége a Vadvölgyben

Olvasói levél

2024. október 25., 12:09

Október 18‒20. között családi hétvégén vehetett részt a Kárpátaljai Magyar Nagycsaládosok Egyesületének 6 tagcsaládja a Vadvölgy Panzióban.

Meghitt, családias hangulatban telt el a péntek esti ismerkedés. Ezt követően mindenki titokban kisorsolta, hogy ki kinek lesz a hétvégén a „manója”. Ez egy kedves kis játék volt, melynek során minden manó valamilyen kis apró figyelmességgel kedveskedhetett az általa „húzott” személynek. Ezután még fürdőzésre és szaunázásra is maradt időnk.

Szombaton a reggeli után kirándulni, gombázni indultunk. Nem kis szerencsével, mivel a nap végére kosarakban, dobozokban állt a gomba a panzió teraszán.

Délután a közös programon minden család megszerkesztette a saját a családi címerét, amelyet aztán be kellett mutatni a többieknek. Ezáltal érdekes dolgokat tudtunk meg egymásról.

Este filmet néztünk közösen, sokakat megríkatott az Áttörés című film.

Vasárnap reggel áhítatot tartottunk, majd ebéd után indultak haza a családok tele élményekkel. A szokásosnál alacsonyabb létszámnak köszönhetően mindenkinek megtanultam a nevét, és elmondhatom magamról, hogy új barátokat szereztem.

Az esemény megvalósulását Magyarország Kormánya támogatta.

Fábián Margit

résztvevő