Az elnök fia szeptemberben esküszik?

2007. augusztus 3., 10:00 , 342. szám

Korábban szárnyra kelt a hír, miszerint Viktor Juscsenko fia, Andrij és kedvese, a 21 éves Anna Pavlovics július 27-én a munkácsi vár ökumenikus kápolnájában esküsznek egymásnak örök hűséget. Egyes lapok forgatókönyve szerint az ifjú pár charter repülőgépen érkezett volna Ungvárra, ahonnan az esküvői kocsisor Munkácsnak vette volna az irányt. Az esküvőt követően az ifjú pár visszatért volna Kijevbe.

Lapunk érdeklődésére Dmitro Havasi, a munkácsi vár igazgatója elmondta, hogy a hír puszta szóbeszéd, hozzájuk nem érkezett felkérés azzal kapcsolatban, hogy Andrij Juscsenko és menyasszonya a nevezett időpontban a várkápolnában tartanák meg az esküvőjüket.

A Gazeta po-kijevszki napilap érdeklődésére Viktor Juscsenko államfő környezetéből sem erősítették meg a hírt. A lap értesülései szerint az ifjú Juscsenko esküvőjére csak ősszel kerül sor. A lapnak egy elnöki titkárságbeli jól értesült forrás elmondta, hogy az ifjú pár esküvőjére valószínűleg szeptemberben kerül sor. Szavai szerint a család még nem döntött arról, hogy Kijevben vagy Kárpátalján jön létre a frigy.

-figyelő-