Játszótérre gyűjtöttek

2006. október 27., 10:00 , 302. szám

Jótékonysági szüreti mulatságot tartottak vasárnap Csapon, a helyi művelődési házban. Szervezője az "Életforrás" Nők Klubja civil szervezet, mely egyebek mellett egy játszótér létrehozásán munkálkodik.

A szüreti bál ünnepi műsorral indult, fellépett a Harmónia népi énekegyüttes (vezetőjük Melnyik Enikő), a helyi Ragyogó szemek roma táncegyüttes, a keleti táncokat előadó Narkiz táncegyüttes, és bemutatkozott egy 9 éves sporttornász-reménység: Kamilla Hurkovszkaja, aki a ritmikus sportgimnasztika országos ifibajnokságának ezüstérmese. Az est folyamán árverésre bocsátották a Kocsmár Ildikó dekoratőr által tervezett szőlőskosarakat. A Romantika diszkó hozzájárulva a nemes célhoz, térítésmentesen szórakoztatta a résztvevőket. Ugyancsak támogatta a rendezvényt Klinec József és a Diamant ABC.

"A bálon hatvanan vettek részt, további 42 személy vásárolt ún. támogatójegyet. A rendezvény összbevételét - 2200 hrivnya - a városi parkba tervezett játszótérre fordítjuk. A jövőben további hasonló rendezvényeket, helyi jótékonysági akciókat szervezünk" - mondta el lapunknak Göreiné Papp Ildikó, az Életforrás vezetője.

-n-