Valentin-nap

Mi? Mennyi?

2001. február 9., 01:00 , 4. szám

Valentin-nap közeledtével, hasonlóan a karácsony előtti nagy bevásárlási lázhoz, felbolydulnak az emberek. Mindenki szeretné meglepni kedvesét, férjét, feleségét, barátját, barátnőjét valami figyelmességgel, legyen az egy szál virág vagy egy vagyont érő aranygyűrű. Az árak e szép ünnep előtt, főleg a virágstandokon, valamivel feljebb kúsznak. Várhatóan Valentin napján egy szál rózsa 20-25 hr, egy doboz orchidea 15 hr, egy csokor orchidea 100 hr, egy szál gerbera 7-8 hr, a liliom 30-35 hr, a szegfű 5 hr lesz. A „Boldog Valentin-napot!” feliratú szív alakú lufik méretüktől függően 10-25 hrivnyába fognak kerülni.

Újabban divatos formája az ajándékok becsomagolásának a papírtáska, aminek az ára szintén méretétől függ. A legkisebbek 2,50-ért kaphatóak, a nagyobbak 15 hr-ba kerülnek. Roppant aranyos és divatos ajándéknak számít a plüss állatka, aminek ára 4-60 hr között mozog.

Hölgyek elegáns csomagolásban kapható, változatos férfi parfümökkel és egyéb készítményekkel lephetik meg párjukat már 15-20 hr-ért, a csomag tartalmától függően, persze, aki gazdagabb ajándékot szeretne adni, ennek többszöröséért is választhat kozmetikai szereket.

Uraim, a hölgyeknek szintén örömet tudnak szerezni a különböző „kencékkel”, melyek széles választékban kaphatóak, s minőségüknek megfelelően változik az áruk is. Női parfümöt már 8 hr-ért is lehet kapni, de természetesen 80 vagy akár 180 hr-ért is.

Reméljük, tudtunk néhány jó ötlettel szolgálni. Mindenkinek jó vásárlást és boldog Valentin-napot kívánunk!

Kutasi Mónika