Modern kárpátaljai Hamupipőke

2013. december 26., 10:00 , 676. szám

Ki gondolná, hogy a népszerű férfimagazin, a Playboy csillaga és a szexis VIA Hra-2013 együttes tagja egykor a nagydobronyi otthona szomszédságában található református egyházi líceumba járt. A kislány a templomi kórusban énekelt, s ezzel párhuzamosan születtek első színpadi sikerei. Igaz, a zeneszámokat magyarul adta elő.

Herceg Erika, a Konsztantin Meladze-féle új VIA Hra-2013 tagja részleteket árult el a magánéletéből. Kiderült, hogy meglehetősen nehéz gyermekkora volt. A második gyermeke születése közben elszenvedett súlyos traumák helyrehozhatatlanul megbontották édesanyja pszichéjét. Az énekesnő apja eleinte nem tudott megbirkózni a kialakult helyzettel, és az italba menekült. Később a férfi akaraterejének köszönhetően lemondott az ivásról, ápolni kezdte beteg feleségét, s maga nevelte fel két gyermekét. A VIA Hra-2013 énekesnőjének csak 18 éves korában sikerült elhagynia szülőfaluját.

A lány sokat fogyott, s elhatározta, hogy sebészhez fordul segítségért. A plasztikát követően Erikára felfigyelt a férfimagazin fotósa, s együttműködésük gyümölcse már ismert.

A lány 2011-ben költözik Kijevbe, ahol gyors karriert fut be modellként. 2012-ben megvalósul az álma: fotózás a Playboynak. Azután 2013-ban a lány megnyeri a „Хочу у ВІА ГРУ” vetélkedőt.

Herceg Erika szavai szerint minden, amit elért, folyamatos munkájának az eredménye, ő az élő példa arra, hogy óriási akarattal az életben bármilyen célt el lehet érni: lefogyni 30 kilót, megtanulni egy új nyelvet, valamint győzni egy népszerű show-műsorban.

Természetesen hihetünk a szegény Hamupipőkéről szóló mesében, aki csodák csodájára hercegnővé változik. Csakhogy neki volt egy pártfogó tündére, aki a segítségére volt ebben. A mi Hamupipőkénknek, Erikának is van pártfogója. Kollégái a «Хочу у ВІА ГРУ» vetélkedőben azt állítják, hogy egy magyar konzulhoz fűződő közeli kapcsolatával dicsekedett, aki győzelem esetén egy pazar Bentley-t ajándékoz neki.

De a show-t követően Erika megváltoztatta a maga love storyját. Mostanában a közösségi oldalakon és tévés interjúiban azt állítja, hogy már fél éve egy orosz üzletemberrel találkozik, akit forrón szeret, és nem ismer semmiféle magyar konzult…