A „KMKSZ” Jótékonysági Alapítvány közleménye

2014. október 9., 06:30 , 717. szám

A kapcsolattartási támogatás második részlete átutalásra került.

Azok, akik folyó év szeptember 24-ig nyújtották be a kapcsolattartási támogatás iránti igényüket, az összeget a személyi igazolvány és az identifikációs kódigazolás felmutatásával felvehetik a Raiffaisen Aval Bank fiókjaiban.

* * *

Azok részére, akik először részesülnek oktatási-nevelési, valamint taneszköz-támogatásban, tehát még nem rendelkeznek bankkártyával, az OTP Bank kihelyezett ügyfélfogadást tart. A Beregszászban és a Beregszászi járásban lakók október 11-én, szombaton 9 és 17 óra között (közép-európai idő), illetve október 12-én, vasárnap 9 és 15 óra között a „KMKSZ” Jótékonysági Alapítvány járási irodájában (Beregszász, Korjatovics u. 3/2.) személyi igazolvány és identifikációs kód, illetve azok fénymásolatának birtokában átvehetik a bankkártyájukat.

A Nagyszőlősön és a járásban lakók (a lentebb felsorolt falvak kivételével) október 18-án, szombaton 9 és 17 óra között (közép-európai idő) a KMKSZ Nagyszőlősi Járási Szervezetének irodájában (Nagyszőlős, Puskin u. 35B), illetve az Akli, Aklihegy, Batár, Csepe, Feketeardó, Fertősalmás, Forgolány, Nagypalád, Nevetlenfalu, Tiszabökény, Tiszapéterfalva, Újakli településeken lakók október 19-én, vasárnap 9 és 15 óra között Tiszapáterfalván, a Magyar Vállalkozók Szövetségének irodájában (Tiszapéterfalva, Rákóczi u. 91A) vehetik át bankkártyájukat. Az átvételhez személyi igazolvány és kódigazolás, illetve azok fénymásolata szükséges.

A személyi igazolvány fénymásolatának tartalmaznia kell az okmány 1–2., 10–11. oldalát, valamint azoknak, akiknek okmányában már van 25 és/vagy 45 éves kori fénykép, azoknak plusz a 3–4. és/vagy 5–6. oldalak is.

Felhívjuk az érintettek figyelmét, hogy az akció nem a lejárt kártyák cseréjére, hanem kizárólag az új kártyák kiadására vonatkozik. A lejárt kártyák cseréje a bankfiókokban történik.

Tájékoztatjuk az érintetteket, hogy banki rendszerhiba következtében mintegy 1700 pályázati összeg nem kerülhetett átutalásra. A bank információi szerint dolgoznak a probléma megoldásán.

Gulácsy Géza, a „KMKSZ” JA igazgatója