Kézművesnap advent fényében

2014. december 4., 08:00 , 725. szám

A KMKSZ Barkaszói Alapszervezete november 29- én kézművesnapot szervezett az iskola tanulói számára. Az egybegyűlteket Bimba Éva helyi KMKSZ-elnök köszöntötte, aki kihangsúlyozta a szeretet és örömszerzés fontosságát a felnőttek és a gyerekek életében. Felhívta figyelmüket, hogy közeleg a karácsony, az adventi készülődés időszaka. Ennek fényében alakították a nap programjait, melynek során volt adventi koszorú-, képeslap-, papírhóember-, hópehely-, karácsonyfadísz-készítés, gyöngyfűzés és mézeskalácssütés.

Köszönjük a tanároknak, hogy feláldozták kimenőnapjukat, hogy örömet szerezhessenek a gyermekeknek: Szanyi Georginának, Csákány Viktóriának, Tóth Mónikának, Tóth Anikónak, Bedei Viktóriának, Balogh Juditnak, Baksa Bernadettnek és György Zsoltnak, valamint a KMKSZ középszintű szervezetének, hogy támogatta e színvonalas rendezvény lebonyolítását.

A munka befejeztével a gyermekek hazavihették az általuk elkészített ajándékokat és díszeket, hogy majd ha feldíszítik a karácsonyfát, akkor is jusson eszükbe ez az élményekben gazdag nap.