A Traktor sem jelentett akadályt a Hoverlának

Labdarúgás

2012. március 9., 09:00 , 582. szám

Tovább folytatja remek sorozatát a Törökországban edzőtáborozó Ungvári Hoverla-Zakarpattya.

Legutóbbi jelentésünk óta Olekszandr Szevidov csapata az iráni bajnokság 3. helyezettje ellen diadalmaskodott 2-1-re. Szitnik 12. percben esett találatára a négy válogatottat is foglalkoztató Traktor még válaszolt, ám a télen érkezett Koszirin a hajrában beállította a 2-1-es végeredményt (az egykori ukrán válogatott támadónak ez volt az első találata ungvári színekben).

A folytatásban az orosz másodosztályú Fakel Voronyezs ellen Truhinnak a 25. másodpercben esett gólja döntött. Ezen a találkozón az ellenfél egy sor helyzetet dolgozott ki, ám a befejezéseket rendre elrontották a Fakel-csatárok.

Vasárnap a még ősszel Európa-ligás lett Metalurgs Liepaja ellen is parádézott a Hoverla, amely 3-1-es félidő után 4-2-re nyerte ezt a találkozót. Az ungvári találatokat Szitnik, Koszirin, Nudnij és Dzsakobija szerezték. A tervek szerint március 9-én az orosz másodosztályú Szpartak Kosztroma lesz a Zaki utolsó edzőpartnere.

Ide kapcsolódó hír, miszerint a Premier Ligá-s tagságra esélyes együttes összesen 24 játékost nevezett be a két hét múlva induló tavaszi idényre. A jelek szerint az Ung-parti csapat jól erősített, hiszen a gólerős Koszirin és Viter, illetve a japán középpályás Jaszuhiro Kato mellett leigazolta Anton Jaskov kapust a Metalurg Donyecktől. Rajtuk kívül a keret tagja még Molnár Róbert, az Ungvári FC korábbi védője, valamint az ugyancsak védőként bevethető Andrij Szahajdak, aki Ivano-Frankivszkból érkezett.

(tamási)