Hegedűs Róbert mesternégyese!

Labdarúgás

2017. október 11., 08:33 , 874. szám

A hajrájához közeledik a megyei első osztályú labdarúgó-bajnokság küzdelemsorozata. A legutóbbi, 15. játéknapon, az érmes helyekre esélyes csapatok közül egyik sem botlott, Minaj, Nagyszőlős és Szerednye is magabiztos játékkal hozta a kötelező győzelmeket.

A legmeggyőzőbb játékot talán a listavezető minajiak mutatták, akik öt, válasz nélküli góllal terhelték meg a técsői járási Irhóc kapuját. A hazaiak soraiban Hegedűs Róbert egymaga négy találatot vállalt.

Ugyancsak vendéglátóként aratott fölényes győzelmet Szerednye, míg a bajnoki tabellát sokáig vezető, de most a 2. helyre szoruló Nagyszőlős Rahóról távozott három ponttal. Az ifjúságiaknál eddig a tabellát vezető ugocsai fiatalok viszont fontos pontokat hullajtottak el, aminek következtében visszaestek a 3. helyre.

Eredmények (zárójelben az ifjúsági csapatok eredményei): Rahói Kárpáti–Nagyszőlős 1-3 (1-1), Minaj–Irhóc 5-0 (3-0), Szerednye–FC Polena 4-0 (1-1), Ilosvai Buzsora–Dolhai Borzsava 3-0 (6-0), Ungvári FC–Huszti Obolony 1-1 (5-0).

Három fordulóval a bajnokság vége előtt a tabellát Minaj vezeti 39 ponttal a 36 pontos Nagyszőlős és 35 ponttal harmadik Szerednye előtt. Az utolsó helyen 2 ponttal szerénykedő Dolhának továbbra sincs győzelme.

A fiataloknál is rendkívül izgalmas véghajrá várható: jelen állás szerint Ilosva vezet 37 ponttal a 36 pontos Minaj és 35 ponttal harmadik Nagyszőlős előtt.

(tamási)