Ünnepség a Beregszászi Járási Mozgáskorlátozottak Egyesületének klubjában

Olvasói levél

2018. december 12., 09:29 , 934. szám

A napokban méltatta a Beregszászi Járási Mozgáskorlátozottak Egyesülete (BJME) a mozgáskorlátozottak világnapját.

Ebből az alkalomból összegyűltek az egyesület tagjai, igaz, mindössze 20-25-en tudtak eljönni, ennek az oka, hogy sokan fekvőbetegek, sokan pedig falun élnek, ahonnan nehéz (és drága) a beutazás.

A rendezvényt megtisztelte jelenlétével Magyarország beregszászi konzulja, Beregszász alpolgármestere, a járási szociális védelmi főosztály vezetője, a beregszászi vöröskereszt vezetője, akik köszöntötték a mozgáskorlátozottakat. Ezután az ünnepi ebéd következett. Mindenkinek ízlett a diakóniai osztály vezetője, Nagy Béla által készített bográcsgulyás. Az összejövetel a gazdagon terített asztal mellett vidám beszélgetéssel folytatódott.

Az ünnepség nem valósulhatott volna meg támogatóink – Babják Zoltán, Beregszász polgármestere, Gábor Péter, a Kelet-európai Misszió vezetője, Varga Attila, a Görögkatolikus Szent Anna Karitász elnöke, Nagy Béla, a Református Egyház Diakóniai Osztályának elnöke, Gerevich János, az Ökumenikus Segélyszervezet vezetője, Veres Péter, a 10. számú középiskola igazgatója, a beregszászi pékség vezetője, Barta József vállalkozó – segítsége nélkül, amit hálás szívvel köszönünk.

A BJME vezetősége