Egy volt kárpátaljai megyei tanácsi képviselő is meztelenre vetkőzött a kampány kedvéért

2019. június 7., 15:00 , 959. szám

Az Emberek Ereje párt ráállt, hogy „az új szabályok szerint játsszon” a parlamenti választásokon, s közzétett egy fotót, amelyen tagjai meztelenségét csupán egy „Mi megmutatjuk önöknek” feliratú választási plakát fedi – jelentette a Zakarpattya Online.

A portál a pártnak a Facebook közösségi oldalon megjelent közleménye alapján számolt be arról, hogy az öt csupasz párttag egyike Olekszandr Szolontaj, az Ungvári Városi Tanács és a Kárpátaljai Megyei Tanács volt képviselője, a Regionális Kezdeményezések Alapja (FRI) ifjúsági szervezetének egyik alapítója.

„A politika showbusiness-é változott. Ez nem csak az ukrán valóság, ez egy világtendencia. Öt éve nyíltan építjük az Emberek Ereje pártot a háttérben megbúvó gazda nélkül, s alakítjuk át a rendszert helyhatósági szinten. Azonban ahhoz, hogy most felkeltsük az önök figyelmét, az új szabályok szerint kell játszanunk” – olvasható a párt közleményében.

Az Emberek Ereje szerint ők készen állnak, s „van mit megmutatniuk”. A párt azt ígéri, június 10-én szolgál újabb részletekkel terveit illetően.

Lépésüket azzal indokolták, hogy így készülnek fel a Központi Választási Bizottságnak a választási indulás fejében befizetendő biztosíték összegyűjtésére.

Válaszolva azoknak a felhasználóknak, akiket felháborított az Emberek Ereje kampányfogása, a párt azzal érvelt, hogy „ismert európai pártok szintén alkalmaznak különböző rendhagyó módszereket”.

(zakarpattya.net.ua/Kárpátalja)