Jelentkezz a XXII. Munkácsi Zenei Táborba!

2019. július 6., 12:29 , 962. szám

Játszol valamilyen vonós, fafúvós hangszeren vagy fuvolán és tagja lennél egy príma kamaraegyüttesnek? Jó a hangod és énekelnél egy vegyes kórusban? Szereted a komolyzenét és eltöltenél hasonló érdeklődésű fiatalokkal, sok-sok zenével, vidámsággal egy hetet egy zenei táborban Kárpátalján? Legalább a nyolcadik osztályt elvégezted már? Akkor itt a helyed, a XXII. Munkácsi Zenei Táborban!

A tábor időpontja: 2019. augusztus 12–19.

A tábor helyszíne: Munkács, Szent Imre Katolikus Kollégium.

Alsó korhatár: általános iskola befejezett 8. osztálya, felső nincs, csak érezd magad fiatalnak.

Részvételi hozzájárulás: 300 UAH

Jelentkezési határidő: 2019. július 21.

A tábor ideje alatt szállást és étkezést biztosítunk, a próbákon, szakmai programokon kívül kikapcsolódásra, kulturált szórakozásra, játékokra, kirándulásokra is lesz alkalom.

Részletes információk: https://mzt1990.webnode.hu/

Jelentkezés: https://mzt1990.webnode.hu/jelentkezz/

Az augusztusban újrainduló zenei táborban magyarországi és kárpátaljai komolyzenei szakemberek vezetésével nem az egyéni képzésen, hanem az együttzenélésen lesz a hangsúly, így azon fiatalokat várjuk, akiknek már van megfelelő hangszeres vagy énekes zenei képzettségük, és azt kamarazenekarban vagy többszólamú kórusban szeretnék továbbfejleszteni.

Egy héten keresztül a napi 2-3 próba alatt fognak fejlődni a fiatalok, majd a tábor zárásaként koncerten, közönség előtt fogják megmutatni tehetségüket, és előadni azokat a műveket, melyeket a hét során gyakoroltak. A tábor zenei vezetője Balasi Barnabás karnagy, orgonaművész (Magyarország). A program támogatója a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. A tábor szervezője a Bodnár Gábor Jótékonysági Alapítvány, 89600 Munkács, Ivan Franko u. 20. Tel.: +380509791137. E-mail: bodnaralap@gmail.com

Kontaktszemély, szervező: Popovics Pál