„2019 perc az egészségért, a közösségért”

2019. október 12., 12:55 , 976. szám

A Beregszászi 4. Sz. Bendász István Cserkészcsapat, Magyarország Beregszászi Konzulátusa és a Kárpátaljai Magyar Cserkészszövetség szeretettel vár minden kedves érdeklődőt a „2019 perc az egészségért, a közösségért” elnevezésű rendezvényén.

Időpont: 2019. 10. 19–20. (szombaton vagy vasárnap 1-2 óra játékot lehetne vállalni). A megnyitó időpontja: 2019. 10. 19., 8.00 óra. Helyszín: Beregszászi 4. Sz. Kossuth Lajos Középiskola. Jelentkezési határidő: október 16.

A „2019 perc az egészségért, a közösségért” folytatná az elmúlt évben útjára indított hagyományt, melyben Beregszász város közössége a kárpátaljai sportkedvelő közösségekkel, szervezetekkel, sportcsapatokkal, baráti társaságokkal karöltve egy közös jótékony célért megmozdulna. A hétvége folyamán 2019 percen keresztül megszakítás nélkül éjszaka is tartana a játék, a foci. Mindemellett számos mellékprogramba lehet majd becsatlakozni.

A jelentkezőket és a rendezvénybe bekapcsolódókat adakozási lehetőségre hívogatnánk, mellyel a Kárpátaljai „Elfelejtett” Gyermekeket támogatnánk.

Nemtől, kortól, edzettségi szinttől függetlenül várunk mindenkit. A csapatok 4+1 felállásban játszanak. Egyszerre egy csapatból 5-en lehetnek a pályán. Emellett 5 cserével rendelkezhetnek. A csapatok létszámai így minimum 5 fő, maximum 10 fő. Ha egy csapat csak kevesebb vagy több résztvevővel tud jelentkezni, tegye azt meg, találunk rá megoldást.

  A résztvevők ajándékcsomagban részesülnek, illetve a csapatok több kategóriában is díjazásra kerülnek. A fődíj egy értékes kerékpár. A jelentkezéssel és a részletekkel kapcsolatban hívják a +380-95-56-70-490-es telefonszámot, vagy írjanak válaszlevelet
a csodalapitvany@gmail.com e-mail-címre.

Tegyünk a közösségért, merjünk aktívak lenni! „Ép testben ép lélek.”

Tisztelettel: Beregszászi 4. Sz. Bendász István Cserkészcsapat, Magyarország Beregszászi Konzulátusa, Kárpátaljai Magyar Cserkészszövetség