Nappal tanár, este asztaliteniszező

2019. november 14., 16:16 , 982. szám

November 13-án délután öt órától asztalitenisz-bajnokságot rendezett a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola Egészség- és Sportcentruma. A megmérettetésre jelentkezhettek az intézmény tanárai és alkalmazottai, nők és férfiak egyaránt.

Egy hosszú őszi munkanap után mi sem jobb, mint egy kis asztalitenisz. A főiskolai hallgatók múlt heti férfi és női asztalitenisz-bajnoksága után ezúttal a tanárok és az intézmény alkalmazottai csaphattak össze.

A regisztráció és a csoportbontás után először a férfiak játsz­májára került sor, ahol minden játékos játszott mindenkivel, és csak a legjobb szervákat adó vihette el az első helyért járó dicsőséget.

Igaz, a nőknél a játékosok száma jelentősen kevesebb volt, mint a férfiaknál, de legalább olyan izgalmas és fordulatos játszmákat játszottak.

A férfiaknál a döntőt Balogh János nyerte, így övé lett az 1. hely, 2. helyezett lett Belovics Miklós, 3. helyen Kucsinka János, a 4. helyen pedig Komári István végzett.

A nőknél az 1. helyezést Belo­vics Andrea, a 2. helyezést pedig Kohut Erzsébet szerezte meg.

A főiskolai hallgatóknak szervezett  múlt heti férfi és női bajnokság győztesei és a most döntőbe jutottak hamarosan összemérik erejüket és tehetségüket, amikor is izgalmas tanár-diák mérkőzéseknek lehetünk majd szemtanúi. Nagy érdeklődéssel várjuk a versenyt.

Kopinczu Krisztián