Hármas minaji vereség Kisvárdán

Labdarúgás

2021. január 20., 10:59 , 1041. szám

A mögöttünk maradt hét végén Kisvárdán vendégszerepelt a Minaj FC labdarúgócsapata, az ukrán élvonalbeli gárda három fronton is megmérkőzött ugyancsak élvonalbeli vendéglátójával.

Előbb mindkét együttes első sora lépett pályára, amely során a Supka Attila által vezetett házigazdák a bolgár légiós, Korabelov fejesgóljával 1-0-ra megnyerték a találkozót. Érdekesség, hogy a minajiak soraiban két olyan játékos is szerepelt – Milevszkij és Sinder –, akik 2018-ban még a várdaiak keretét erősítették. A mérkőzés jegyzőkönyvéhez tartozik még, hogy a vendégek 10 emberrel fejezték be a meccset, mivel Pinyasko a 85. percben a kiállítás sorsára jutott.

Rögtön utána a két gárda második számú csapata is megmérkőzött egymással, itt 4-0 arányban nyert a szabolcsi együttes. Ezen a találkozón Vaszil Kobin, a vendégek mestere több olyan játékost is kipróbálhatott, akik próbajátékon vannak a minajiaknál.

Az ifjúsági csapatok találkozóján is hazai siker született, ezt a 90 percet 3-1-re nyerték a Kisvárda fiataljai.

A minajiak január 20-án még egy edzőmeccset játszanak Magyarországon, amikor is a magyar NB II. sereghajtója, a DEAC lesz az ellenfél.

A folytatásban január 23-tól február 6-ig Törökországban folytatódik a felkészülés a február közepén induló bajnokságra.

(felvégi)