Kívánj igazi ünnepet

2011. január 7., 09:00 , 521. szám

Kívánj igazi ünnepet címmel nagysikerű és megható ünnepi műsorral köszöntötte a karácsonyt, valamint az újévet a beregszászi Kárpátaljai Megyei Magyar Drámai Színház. Ugyanezzel a műsorral kedveskedtek a művészek a tízéves évfordulóját ünneplő Kárpátalja hetilapnak is.

A magyar szerzők karácsonyi verseiből, elbeszéléseiből s az ünnepkörhöz kapcsolódó dalokból szerkesztett mintegy egyórás műsort a beregszászi társulat négy színésze, név szerint Orosz Melinda, Gál Natália, Ferenczi Attila és Kacsur András, valamint a Crash zenekar, vagyis Demes Tibor, Császár István és Vitenkó Leonyid adta elő. A megindító előadás zenei vezetője Császár István, összeállítója-szerkesztője Gál Natália volt.

"Kicsit a magunk szórakoztatására is, de elsősorban a nézők örömére rukkoltunk elő ezzel a műsorral" - mondta el lapunknak Gál Natália művésznő, akitől azt is megtudtuk, az előadást december 29-én a beregszászi közönség, másnap, december 30-án pedig a Kárpátalja hetilap jubileumi ünnepségének résztvevői tekinthették meg. A szereplők remélik, hogy a most ránk köszöntött új esztendőben további önálló műsorokkal szórakoztathatják közönségüket.

pszv