Beregszászé lett a serleg

Labdarúgó-villámtorna Guton

2010. május 7., 10:00 , 486. szám

Május 2-án, vasárnap Guton Sin Józsefnek, a Beregszászi Járási Közigazgatási Hivatal elnökhelyettesének, a KMKSZ Beregszászi Középszintű Szervezete (BKSZ) elnökének, valamint Bidzilja Pálnak, a Beregszászi Járási Labdarúgó-szövetség elnökének kezdeményezésére labdarúgó villámtornára került sor.

A sportesemény kapcsán Sin József lapunknak elmondta: "Azokat a csapatokat hívtuk meg a villámtornára, amelyek különböző okokból nem indultak a járási labdarúgó-bajnokságban. A tornát többfordulósra tervezzük: a cél az, hogy ezeket a csapatokat formában tartsuk, felkészítsük, és a későbbiekben velük egy zónabajnokságot indítsunk be a járásban."

A mostani villámtornára a hat meghívott csapatból négy - Beregszász, Beregújfalu, Asztély és Gut - jelent meg. A játékok eredményei alapján az első helyet Beregszász csapatának sikerült elnyerni, második Beregújfalu, a harmadik Gut lett. A győztesek serleget vehettek át Sin Józseftől, valamint díjat kapott a torna legjobb játékosa, a beregszászi Nagy Krisztián. A mérkőzés végén Heé Roland járási képviselő (KMKSZ-UMP) egy beregi szőttessel lepte meg a guti csapatot, ezzel is biztatva őket a további játékra. A torna végén a játékosokat finom bográcsgulyás és üdítő várta.

A rendezvény fő támogatója a KMKSZ BKSZ volt.

fzs