Jótékonysági koncert a csapi iskola javára

2010. március 19., 09:00 , 479. szám

Nagy sikerű ünnepi, illetve jótékonysági koncertre került sor szombaton a csapi kultúrházban az ungvári Credo együttes részvételével.

A KMKSZ Csapi Alapszervezete – melynek elnöke Balogh Lívia – által rendezett est első harmadát nemzeti ünnepünknek szentelték. A kiválóan megrendezett műsorban verses, dalos és prózai előadással rukkoltak elő a magyar iskola diákjai. Az est fénypontja a Credo verséneklő együttes több mint egyórás koncertje volt. Fekete Zsuzsanna, Szabó Lívia, Varga Katalin s természetesen a zeneszerző-előadó, Ivaskovics József többek között Bodnár Éva, Kovács András Ferenc, Túrmezei Erzsébet megzenésített verseinek előadásával melengette a szíveket az egyébként hűvös teremben. A telt ház előtt tartott koncert végén a közönség állva, hosszan tartó vastapssal köszönte meg a színvonalas műsort.

A koncert bevételét a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség helyi alapszervezete a Széchenyi István nevét viselő Csapi 2. Sz. Középiskolának ajánlotta fel, amelyet egy rendezvények kihangosítására alkalmas erősítő berendezés beszerzésére szeretnének fordítani..

Palkó István