Színészekkel a kulisszák mögött

Olvasói levél

2013. január 4., 01:00 , 625. szám

A Kaszonyi Középiskola diákjai nevében ezúton is köszönetet nyilvánítunk a Pro Cultura Subcarpathica civil szervezetnek és munkatársainak, akik lehetővé tették, hogy iskolánk diákjai felejthetetlen élményekkel gazdagodjanak és növeljék a színházrajongók táborát.

A szervezet jóvoltából iskolánk jó része először láthatott színházi előadást. A 8–10. osztályosok november 23-án a Csongor és Tünde c. színművet, majd december 1-én a fiatalabb korosztály tagjai a Tekéntetes úr c. előadást nézhették meg a Kárpátaljai Magyar Megyei Drámai Színház művészeinek előadásában.

A december 12-én megtartott színházi nyílt napon remek szórakozást nyújtó, jó hangulatú estét tölthettünk el, és személyesen is megismerkedhettünk a társulat tagjaival. A nyílt nap keretén belül beláthattunk a kulisszák mögé, beavattak minket az előadásokat övező, színfalak mögött zajló nehéz, áldozatos munkába.

A helyzetgyakorlatok során, melyek főleg Kacsur András és Gál Natália színművészek irányításával zajlottak, számtalan derűs, vicces percet élhettünk át.

Itt ragadjuk meg az alkalmat, hogy megköszönjük a társulat valamennyi tagjának a kedves és szívélyes fogadtatást, további sok sikert, elismerést és teltházas előadásokat kívánunk nekik.

A Pro Cultura és a színház összes munkatársának boldog új esztendőt kívánnak

a Kaszonyi Középiskola 9. osztályos tanulói