Nagybégányé a Szuperkupa

Labdarúgás

2013. április 12., 03:00 , 639. szám

A beregszászi járási téli kupa megnyerése után nem sokkal egy másik trófeát, a Szuperkupát is megnyerte Nagybégány labdarúgócsapata.

Az igencsak szélsőséges időjárás miatt többszöri halasztás után vasárnap végre Dédában került megrendezésre a Szuperkupa-döntő, melynek fináléjában a bajnoki címvédő Nagybégány ellenfele a kupagyőztes Badaló volt. A bajnoki döntő mellett a téli kupa elődöntőjében is nagybégányi siker született a két együttes legutóbbi két párharcában, így aztán a Tisza-partiakat igencsak fűtötte a visszavágás ténye. Ennek ellenére a 20. percben már kétgólos előnyre tettek szert a nagybégányiak, sőt, Harsányi és Juhász találatát fordulás után még egy nagybégányi találat követte a gyenge napot kifogó badalói védelem közreműködése mellett.

A hajrára aztán feltámadtak a Tisza-partiak, de az erejükből csak két szépítő találatra futotta. Nagybégány végül közepes játékkal is 3-2-re nyerni tudott az igencsak idényeleji játékot hozó fináléban. A beregvidéki bajnokság április 21-én indul majd.

(jéel)