Lengyel lány a Kárpátok Szépe

Kárpátok Szépe 2001

2001. november 23., 01:00 , 45. szám

Vasárnap Ungváron, az Ukrán Zenei-Drámai Színházban közel háromórás show­műsor keretében rendezték meg a Kárpátok Szépe 2001 nemzetközi szépségversenyt. A versenyen 14 ifjú hölgy vett részt többek között Lengyelországból, Szlovákiából, Zsi­tomirból, Ivano-Fran­­kivszkból, Kijevből, Beregszászból, Ilos­váról.

A szépségversenyre kíváncsi közönség előbb népviseletben tekinthette meg a versenyzőket, akik ezután koktél-ruhában jelentek meg a színpadon. A fiatal szépségek nemcsak bájaikat mutatták be, hanem egy rövid bemutatkozás keretében beszámoltak életük nagy eseményeiről, álmaikról, hobbijukról.

Ezután következett a közönség számára leglátványosabb rész: a lányok tüzes latin táncot lejtve vonultak végig előttük. A műsor záróakkordjaként a hölgyek estélyi ruhában jelentek meg a színpadon.

A showműsorban többek között fellépett a beregszászi Grácia stúdió, a kárpátaljai Forrás táncegyüttes, az ungvári folklóregyüttes, valamint Mi­roszlava Kotenyec, Antoska, Cseh Ok­szana, Olekszandr Tas­csenko.

A zsűri döntése alapján 2001-ben a Kárpátok Szépe a lengyel Anna Foris lett, aki ajándékul egy tíznapos amerikai utat nyert, melynek során részt vesz a Nemzetközi Hawaii-szigetek Fesztiválon.

Minden résztvevő versenyző értékes kozmetikumokat, CD-lemezeket és audio­ka­zet­tákat tartalmazó ajándékcsomagot vehetett át.

karmacsi