Nem született döntetlen a járási téli kupa nyitófordulójában

2015. február 3., 16:53 , 734. szám

Labdarúgás

A Beregszászi járásban 12 csapat részvételével vasárnap megkezdődtek a járási téli kupa csoportküzdelmei. Az eredetileg a küzdelemre benevező Beregszászi FC az utolsó pillanatban visszalépett a sorozattól.

Badalóban elsőként Kígyós és Mezővári együttese lépett pályára, amelynek szemmel láthatóan jót tett a reggeli gyenge fagy, igaz, így a játékosok sokszor korcsolyázni voltak kénytelenek a talajon. Annak ellenére, hogy Kígyós játszott mezőnyfölényben, egy szép kontrából a mezőváriak szereztek vezetést. Ezután még nagyobb sebességfokozatra kapcsoltak a piros mezesek, és még az első félidőben sikerült megfordítaniuk az eredményt.
Fordulás után mindkét együttes visszavett az iramból, az eredmény már nem változott, maradt a 2-1-es kígyósi siker.
A második találkozón Csetfalva és Nagybereg párharcában az első játékrész nem hozott gólt, fordulás után pedig Csetfalva kétszer is megzörgette az ellenfél hálóját, így ezen a mérkőzésen 2-0-s Tisza-parti siker született.
Alighanem a játéknap rangadója következett a házigazda Badaló és a Beregszászi Csillag között. Az első félidőben a vendéglátók már két góllal is elhúztak, és annak ellenére, hogy meccslabdájuk volt a 3-0-hoz, egy kontrából szépítettek a Vérke-partiak. Fordulás után a Sznopcsák Tamás vezette hazaiak ismét gólt lőttek, de egy hatalmas kapushibából a vendégek újra egy gólra csökkentették a hátrányt. A hajrában ismét badalói találat következett, ami egyben kialakította a 4-2-es végeredményt.
A másik helyszínen, Zápszonyban sem született döntetlen. A bajnoki címvédő Gát 5-0-ra bizonyult jobbnak a második számú nagybégányi csapattal szemben, Bakos 1-0-ra győzte le Bátyút, Csonkapapi pedig ugyancsak egy góllal bizonyult jobbnak Zápszony ellen.

(felvégi)