Két kárpátaljai fiú is nyert az országos bokszversenyen

2015. június 1., 23:12

Tegnap, május 31-én fejeződött be Ungváron az egy hétig tartó országos junior bokszverseny. A 2001 óta megrendezésre kerülő verseny először zajlott Ungváron, méghozzá színvonalas rendezés mellett.

A kárpátaljai fiatal bokszolók magas színvonalon teljesítettek a versenyen. Kárpátalja két országos bokszbajnokkal gazdagodott. Az egyik Popelics Jurij, aki a 41,5 kg-os súlycsoportban győzött, a másik pedig Kanalas Ljubomir, aki az 54 kg-os kategóriában aratott győzelmet.

A díjakat Volodimir Csubirko, a Kárpátaljai Megyei Tanács elnöke, Andrij Sztrizsak, a Kárpátaljai Megyei Bokszszövetség elnöke, valamint Mihajlo Danil, a Kárpátaljai Megyei Bokszszövetség elnökhelyettese adta át a nyerteseknek.

"Örömmel tölt el, hogy az országos bokszverseny Ungváron került megrendezésre. Nagy megtiszteltetés számunkra ilyen bajnokokat fogadni megyénkben. Szeretnék külön köszönetet mondani ezért Andrij Sztrizsaknak, a Kárpátaljai Megyei Bokszszövetség elnökének. Biztos vagyok abban, hogy ha Kárpátalján továbbra is ilyen szinten fog fejlődni ez a sportág, akkor nemsokára olimpiai bajnokok is kikerülnek megyénkből" - mondta el Volodimir Csubirko beszédében.

(ua-reporter.com/VV)