XII. Kárpátaljai Tudományos Diákköri Konferencia

2018. március 3., 13:47 , 893. szám

A „GENIUS” Jótékonysági Alapítvány a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola, az Országos Tudományos Diákköri Tanács TDK Határok nélkül (HTDK) programjával együttműködve a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt., az Emberi Erőforrások Minisztériuma, az Emberi Támogatáskezelő és a Nemzeti Tehetségprogram támogatásával meghirdeti a XII. Kárpátaljai Tudományos Diákköri Konferenciát (XII. KTDK).

A konferencia időpontja és helyszíne: 2018. május 18., II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola, Beregszász.

A konferencia célja: A KTDK konferenciasorozat eredeti célja a kárpátaljai felsőoktatásban tanulók magyar nyelvű szakmai önképzésének és kapcsolatépítésének ösztönzése.

A XII. KTDK-t olyan, Kárpát-medencei hatókörű tudományos-művészeti hallgatói fórumként szervezzük, amely segíti e teljes régióban az egyetemista-főiskolás fiatal kutatók és befogadó műhelyeik között új tudományos és emberi kapcsolatok megteremtését, a már létező kapcsolatok elmélyítését.

Általános részvételi feltételek: A konferenciára a Kárpát-medence minden felsőoktatási intézményének osztatlan, alap- és mesterképzésben részt vevő hallgatója nevezhet pályamunkát.

A konferencia nyelve a magyar. Kivételt jelentenek az idegen nyelvű filológiai témájú munkák, amelyek a célnyelven is bemutathatók.

A nevezési lap letölthető, vagy személyesen igényelhető a „GENIUS” Jótékonysági Alapítvány Agora Információs Központjában.

A nevezési dokumentumokat legkésőbb 2018. április 2-ig várjuk az agora@kmf.uz.ua címre.

A pályamunka beküldése: A bemutatásra szánt pályamunkát (dolgozat) kizárólag elektronikus formában legkésőbb 2018. április 2-ig lehet elküldeni az agora@kmf.uz.ua címre.

A határidő után érkezett pályamunkák szakmai bíráltatására és bemutatására nincs mód.

Részvétel a konferencián: A konferencián részt vevő előadók számára nevezési, regisztrációs díj nincs.

További információ az alábbi elérhetőségeken kapható:

„GENIUS” Jótékonysági Alapítvány, 90202 Beregszász, Kossuth tér 6.,
tel.: + 380-31-41-4-29-68, e-mail: agora@kmf.uz.ua, honlap: www.genius-ja.uz.ua