Ismét élen a Minaj FC

Labdarúgás

2018. november 4., 10:01 , 928. szám

Rendkívül izgalmasan alakul az országos harmad­osztályú labdarúgó-bajnokság A csoportjának hajrája, hiszen három fordulóval a pontvadászat vége előtt még legalább négy együttes pályázik a bajnoki címre.

A legutóbbi, 15. játéknapon a tabellát eddig vezető FK Kalus hazai pályán kapott ki 1-0-ra a Polisszja Zsitomirtól, míg a Minaj FC 2-0-ra bizonyult jobbnak a Veresz Rovnónál. A kárpátaljai együttes góljait a góllövőlistát is vezető Hegedűs Róbert (62 p.), valamint Beca (79) szerezték a találkozó hajrájában.

Ihor Harkovscsenko együttese egyébként lapzártánk után, szerdán az Ukrán Kupa nyolcaddöntőjében hazai környezetben látja vendégül a Dinamo Kijev csapatát, és a találkozóra bajnoki vereséggel hangoló fővárosiak abban biztosak lehetnek, hogy Kobinék nem mennek feltartott kézzel a pályára…

A mérkőzésre amúgy szinte percek alatt elkeltek a jegyek, az erre az alkalomra kibővített minaji stadionban mintegy 2 ezren láthatják majd személyesen a legnépszerűbb ukrán klub kárpátaljai fellépését.

A bajnokságban 27 ponttal első FC Minaj mögött az FK Kalusnak 26, a harmadik Polisszjának 24 pontja van. A november 3-án sorra kerülő 16. fordulóban az idegenben egyébként rendkívül rossz mérleggel rendelkező minajiak Zsitomirba látogatnak majd.

(felvégi)