Bocskor Andrea: „... a magyar érdekeket képviseljük Brüsszelben”

2019. május 28., 21:59 , 957. szám

A május 26-i választás eredményeként a Fidesz–KDNP 13 képviselőt küld az Európai Parlamentbe (EP). Az elmúlt ciklusban Bocskor Andrea személyében először volt kárpátaljai képviselője az EP-nek. A Fidesz–KDNP 2018 decemberében ismertette EP-választási listáját, amelyen tizedik helyen szerepelt a kárpátaljai származású politikus.

„Nagy örömömre szolgál, hogy a Fidesz–KDNP elsöprő győzelmet aratott. Ez a több mint 52%-os támogatottság szilárd megerősítést ad az emberek részéről: jó úton haladunk” – nyilatkozta Bocskor Andrea.

A képviselő asszony háláját fejezte ki mindazoknak, akik éltek állampolgári jogukkal, részt vettek a szavazáson és kinyilvánították azt, hogy kiket támogatnak az európai uniós politikai színtéren. „Számunkra, a Fidesz–KDNP képviselői számára nagyon fontos ez a támogatottság és a pozitív megerősítés az emberek részéről, hiszen mi mindvégig azt vallottuk, hogy a magyar érdekeket képviseljük Brüsszelben, és ezt szeretnénk folytatni a jövőben is!” – jelentette ki Bocskor Andrea.

Külön kitért arra és örömét fejezte ki, hogy Kárpátaljának és a Vajdaságnak továbbra is lesz képviselője a EP-ben. „Köszönet és hála mindazoknak, akik minket támogattak, ránk szavaztak, bizalmat szavaznak nekünk, hiszen mi értük dolgozunk, és ezt vállaljuk a jövőben is” – húzta alá Bocskor Andrea.

IA/CsA