A Minajiak győzelemmel, az ungváriak vereséggel zárták az évet

Labdarúgás

2019. november 27., 08:21 , 983. szám

A most zajló pontvadászat legnagyobb arányú győzelmét aratta a Minaj FC labdarúgó-csapata az országos másodosztályú küzdelemsorozat 19. fordulójában, ami egyben az idei esztendő utolsó játéknapja is volt.

Vaszil Kobin együttese a bajnokságban társbérletben listavezető Obolony Brovarit győzte le 4-1-re, úgy, hogy a második játékrész közepén már négy góllal is vezetett. A minajiak soraiban Hegedűs Róbert duplázott, rajta kívül Karnoza, illetve Nurijev volt eredményes büntetőből.

A másodosztály sorozat élmezőnye továbbra is rendkívül sűrű, amit az a tény is jelez, hogy a 39 ponttal első Ruh Lviv gárdája csupán két egységgel előzi meg a 6. helyre visszacsúszott Obolonyt. A minajiaknak ugyancsak 37 pontjuk van, amivel az 5. helyen mehetnek a téli pihenőre.

* * *

Az egy osztállyal lejjebb, a harmadosztályban szereplő Ungvári FC tovább folytatta mélyrepülését, és 3-2-re kapott ki a Gyinaz Vishorod vendégeként.

A zsinórban hetedik vereségüket elszenvedő megyeszékhelyieknek egyetlen vigaszuk annyi lehet, hogy hat gólképtelen találkozót követően sikerült ismét betalálniuk az ellenfél kapujába.

Az ungváriak 19 ponttal az utolsó előtti, 10. helyet foglalják el a tabellán.

(felvégi)