Csocsóbajnokság a Play & Food gyors­étteremben

2020. október 14., 13:35 , 1028. szám

A csocsó egy asztalon játszott labdajáték. Nagy népszerűségre tett szert az utóbbi években; megjelent a szórakozóhelyeken, munkahelyeken, közösségi eseményeken, fesztiválokon és az utóbbi időben Beregszászban is. A nagy népszerűségnek örvendő Play & Food gyorsétterem vezetősége ezért úgy döntött, hogy megszervezi Beregszász első nem hivatalos csocsóbajnokságát. A sporteseményre bárki nevezhetett.

A szabályok ismertetését követően összesen 10 csapat mérettette meg magát szombat délután a Beregszász főútján elhelyezkedő gyorsétteremben. Két asztalon összesen 45 mérkőzést játszottak le. A közel négy órát felölelő küzdelem folyamán a sportszerűségé és a versenyszellemé volt a főszerep, de a megéhezett résztvevők bele is kóstolhattak a „gyors­kajálda” ital- és ételkínálatába.

A tehetséges „amatőr” versenyzők a küzdelmek végén elismerő oklevélben részesültek. Az első három helyezett külön utalványt kapott, melyet bármikor felhasználhat, hogy valamit beharapjon a Play & Foodban, továbbá a dobogós helyezettek egy 8 személyes minimozijegyet is beválthatnak, hisz az étterem területén egy kisebb filmvetítőközpontot is kialakítottak.

A jó hangulatban eltelt versenyt követően mindenki elégedetten távozott. A szervezők és a résztvevők is remélik, hogy a közeljövőben újabb megmérettetésekre is sor kerül majd, hisz a jókedv, a finom ételek és a helyszín garantált.

SD