Ismét a kártyajátékoké a főszerep a Fedák Sári Kulturális Központban

2021. október 26., 10:29 , 1081. szám

Egy hosszabb szünetet követően újranyitotta kapuit a jól megszokott Kártyaest elnevezésű program a Fedák Sári Kulturális Központban Beregszász szívében, ahol minden érdeklődő szabadon és díjmentesen sajátíthat el újfajta kártyajátékokat, vagy összemérheti meglévő tudását játékostársaival. A kártyajátékok mellett több, izgalmas társasjáték és persze a kávéház által szolgáltatott ízletes frissítők várnak minden érdeklődőt szerdánként délután 16.00 órától.

Az esemény főszervezője a Pro Cultura Subcarpathica civil szervezet. A kártyaest célja, hogy kulturális rendezvényekkel és szellemi sportprogramokkal kellemes időtöltést nyújtson az ide érkezőknek, emellett különböző életkorú és érdeklődésű embereket közösséggé kovácsoljon.

Az estek során a kártyajátékok izgalmas és majdhogy varázslatos világával ismerkedhetnek meg kicsik és nagyok egyaránt. Bárki kipróbálhatja magát – legyen profi vagy amatőr – az ulti, römi, valamint számos magyar és francia kártyával játszható zsugában. A kellemes kávéházi hangulat mellett oktatókat és a játékokhoz szükséges eszközöket is biztosítanak. A programhoz az érdeklődők minden szerdán 16.00 órától 19.00 óráig csatlakozhatnak.

A Pro Cultura Subcarpathica a jövőben heti több alkalommal is szervez programokat a Fedák-központban a járványügyi szabályok szigorú betartása mellett.       

K. K.