Masszázsszalonnak álcázott bordélyházra csaptak le a rendőrök Harkivban

2022. január 21., 11:50

Harkivban a rendőrség felszámolt egy masszázsszalont, ahol 650 és 8,8 ezer hrivnya közötti áron nyújtottak szolgáltatásokat, köztük intimeket is – jelentette a korrespondent.net a megyei rendőrség sajtószolgálata nyomán.

Megállapítást nyert, hogy az intézményt egy 40 éves dnyiprói lakos nyitotta meg.

A szalonban 3–6 „masszőrlány”, valamint egy adminisztrátor lakott és dolgozott műszakokban. A lányok folyamatosan cserélődtek, de harkivi nőket nem alkalmaztak a masszázsszalonban, csak Ukrajna más városaiból érkezetteket.

„A szalon adminisztrátora vagy valamelyik masszőr ismertette a látogatóval a szolgáltatásokat és azok árait, egyúttal pontosította, hogy mely szolgáltatások érdeklik az ügyfelet – az erotikusak vagy a klasszikusak. A kliens az elszámolás készpénzes vagy készpénz nélküli módját is választhatta” – közölte a rendőrség.

Az intézmény közösségi oldalakon és hirdetőoldalakon kínálta szolgáltatásait. Emellett bérelt promóterek névjegykártyákat osztogattak a város utcáin, dugtak az autók ablaktörlői alá és dobtak a polgárok postaládáiba.

Szerdán a rendfenntartók házkutatást tartottak a szalonban. Ekkor az intézményben az adminisztrátoron – egy 30 éves Szumi lakoson – kívül két huszonéves „masszőr” tartózkodott.

(korrespondent.net/Kárpátalja)