Újabb adományokat kapott és továbbított a Barbosz állatmenhely

2022. április 17., 10:29

Ezt Azizján Irén (Irka Ice) közölte Facebook bejegyzésében.

„A tegnapi nap hosszú és mozgalmas volt. Őszintén szólva, mint mostanában a legtöbb napom...

Délelőtt Julia Poborujevával az Okttirkába szánt adományt rakodtuk fel, és egy óra múlva megérkezett egy autó a Pomoc zvířatům UA/Segítünk az állatoknak UA-tól, ami újabb adagot hozott a Хвостиків України számára! Kipakoltuk és siettünk vissza az állatmenhelyre. Néhány órán belül megérkezett a következő adomány Fedir Smirnofftól, 6 raklap segély Zsitomir számára!” – olvasható a bejegyzésben.

Ugyanakkor fogadták a Barbosz menhelyen Siposhegyi Zoltánt és kollégáit, az Euronews magyarul újságíróit (Magyarország), akik az Állatvédők Érdekvédelmi és Szakmai Szövetségének tagjaival együtt érkeztek, s szintén adományt hoztak.

„Furcsa érzések, amikor a háború annyi új, csodálatos embert hoz az életedbe. Kár, hogy ilyen körülmények között, de örülök, hogy megjelentek! Nagyon örülök, hogy találkozhatok mindenkivel, aki velünk van a nehéz napokban!” – írja Azizján Irén, aki hozzátette: persze ne felejtsük el, hogy a menhelyen még mindig nagy a nyüzsgés! Nos, senki nem mondott le, a napi gondokat bárki átvállalta volna a 200 állat körül!

(Facebook/RV)