Negyedik családi tábor a Vadvölgy Panzióban

Olvasói levél

2023. szeptember 28., 13:15

A Vadvölgy Panzió minden évszakban igazi kikapcsolódást nyújt tagcsaládjaink számára. Idén immár negyedik alkalommal várta a festői szépségű vidék a kikapcsolódni vágyókat. 12 család részvételével, 60 fővel vettek részt idén az utolsó családi táborban kicsik és nagyok. Az alábbiakban az egyik résztvevő élménybeszámolóját olvashatják:

Pénteken érkezésünkkor már izgatottan vártuk a hétvége kezdetét. Harapkó Marianna volt a hétvégefelelős, aki már ott várt minket. A vacsora kiváló alkalom volt az ismerkedésre.

Rögtön az első este elkészítettük saját családi címerünket, ami egyedi és kreatív feladat volt, és ezzel jobban megismerhettük egymás családját. Mindenkinek kikerült a családi címer a szoba ajtajára. Kukri Sándor, egyik tagcsaládunk csemegeszőlővel ajándékozta meg a táborozókat, aminek nagy sikere volt a hétvége folyamán. Annyira finom volt, hogy az egész elfogyott. Ezúttal is még egyszer köszönjük!

Szombaton reggel 8 órakor egy változatos reggelivel kezdtük a napot, ahol mindenki megtalálta kedvencét. Az étel után pedig áhítattal indítottuk a napot, ami lelkiekben is gazdagított bennünket.

A délelőtt folyamán részt vettünk egy gyönyörű túrán, felfedeztük a csodálatos tájat. A természet közelsége és a friss levegő igazi felüdülés volt. Az ebéd után lehetőségünk nyílt egy rövid pihenőre, majd a szülők közösen beszélgettek, míg a gyerekek játékokkal és kézművességgel foglalatoskodtak.

A délután folyamán röplabdázhattunk is. Mindenki nagyon élvezte a sportolási lehetőséget. Az este izgalmas programokat tartogatott, mint például szaunázást, csánozást és persze medencézést. Mindeközben barátságok születtek és mélyültek.

A gyerekeknek esti mesét is nézhettek, ami nagyon tetszett nekik.

Vasárnap reggeli után igehirdetés gazdagította lelkünket. A délelőtt közös beszélgetéssel telt a hétvége élményeiről. Az ebéd után lassan kezdtünk pakolni és búcsúzkodni.

Ez egy felejthetetlen hétvége volt, ahol nemcsak jó emlékeket és új barátokat szereztünk, hanem ismét élményekkel is gazdagodtunk.

Köszönjük a lehetőséget!

A program megvalósulását Magyarország Kormánya támogatta!

Oroszi Izabella
résztvevő