Rendőrkapitányságot nyitottak Nagydobronyban

2023. október 14., 17:52

A hírt a Nagydobronyi kistérség hivatalos Facebook-oldalán közölték.

„2023. október 11-én átadták a Nagydobronyi kistérség rendőrállomását. Az átadást megelőzte egy hosszas, közel egyéves egyeztetés és szervezőmunka. A rendőrállomás költségei egymillió hrivnyára becsülhetők, amelyek tartalmazzák a Nemzeti Rendőrség programjának a támogatását, valamint Nagydobronyban, a Fürdő utcában található épület felújítását és a Renault Duster szolgálati rendőrautó beszerzését.

A Nagydobronyi kistérség vezetőségének fontos lakosainak a biztonsága. Végre van kihez fordulni helyben, hogy azonnal foglalkozzanak a fontos ügyeinkkel. Rubán Román Igorovics (0506899310) rendőr főhadnagy (старший лейтенант поліції) fogja megőrizni a rendet kistérségünkben. Vidékünkre nem jellemző a bűnözés, és azt szeretnénk, hogy így is maradjon.

A megnyitó után átbeszéltük a fontosabb célokat:

‒ ingatlanjaink és ingóságaink védelme;

‒ gazdáink védelme a termesztett növényeik eltulajdonítói elleni határozott fellépéssel;

‒ illegális fakitermelés megakadályozzása;

‒ sebességhatár betartatása (gyorshajtók megfékezése);

‒ felvilágosító munka végezése: amellyel megelőzhető a kiskorúak dohányzása és alkoholfogyasztása, valamint a közlekedési szabályok betartásának fontossága;

‒ az illegális szemétlerakás és szennyvízlefolyók elleni küzdelem.

Szeretnénk megköszönni azon képviselők támogatását, akik kezdettől fogva támogatták a rendőrállomás létrehozását célzó intézkedéseket.

Kérjük, kezeljék tisztelettel és együttműködési szándékkal a rendőr főhadnagyot” – olvasható a bejegyzésben.

(facebook.com/VV)