A rendőrök őrizetbe vettek két korábban elítélt bűnözőt, akik kiraboltak egy járókelőt

2023. november 5., 17:09

A minap egy 53 éves férfi felkereste Ungvár egyik egészségügyi intézményét, és elmondta, hogy ismeretlenek megverték és kirabolták. Az eset késő este történt a Szlovjanszka parton.

Az esetről az orvosok azonnal értesítették a rendőrséget. A hívásra egy nyomozócsoport reagált, melynek munkatársai megállapították: a sértetthez odament két ismeretlen személy, akik testi sérüléseket okoztak neki, és elvették a mobiltelefonját, bankkártyáját, pénzét és hátizsákját. Ezt követően elfutottak a helyszínről.

A rendőrök azonnal megkezdték a felkutatásukat: átvizsgálták a környező területet, és megnézték a videokamerák felvételeit. Néhány óra alatt sikerült megállapítani a rablók kilétét.

A tettesekről kiderült, hogy egy 31 éves munkácsi járási és egy 38 éves ungvári lakos, akiket korábban már elítéltek hasonló bűncselekmény miatt. A helyi lakos kirablásával gyanúsítottakat őrizetbe vették és ideiglenes letartóztatásba helyezték. A tárgyi bizonyítékokat a rendőrség lefoglalta, és a jövőben visszaadja az áldozatnak. Az ügyben a nyomozás folytatódik.

(Facebook/RV)