2024 első családi hétvégéje a Vadvölgy Panzióban

Olvasói levél

2024. május 28., 13:42 , 1212. szám

A Kárpátaljai Magyar Nagycsaládosok Egyesületének idei első családi hétvégéjére május 24‒26. között került sor a Vadvölgy Panzióban.

Miután megérkeztünk, elsőként a táj festői szépsége nyűgözött le minket. A Vadvölgy Panzióban minden a családok kényelmét szolgálja, minden korosztály megtalálta a számára legmegfelelőbb kikapcsolódási lehetőséget.

Az érkezést követően a családok egy ismerkedéssel egybekötött beszélgetésen vehettek részt.

Szombat délelőtt – a reggeli áhítat után – vidám hangulatban folytatódott az ismerkedés, ahol még többet tudtunk meg egymásról.

A délutáni program aktív pihenés, hegymászás formájában történt, amit mindenki nagyon élvezett, elsősorban a gyerekek.

Az esti fürdőzés szintén nagyon népszerű kikapcsolódásnak bizonyult a gyerekek és a felnőttek körében egyaránt. Itt azonban még nem ért véget a nap, vacsora után biliárdozással és sok beszélgetéssel töltöttük az időt.

Vasárnap reggeli után rövid áhítatot tartottunk, majd a bátrabbak újra nekivágtak a hegymászásnak egy nehezebb terepen. Délután minden család élményekkel és barátságokkal gazdagodva, testileg és lelkileg egyaránt feltöltődve indult haza.

Ezúton szeretném mindannyiunk nevében megköszönni a KMNE-nek, a szervezőknek és nem utolsósorban a programfelelősünknek, Pocsa-Dóka Évának, hogy a rendkívül nehéz helyzet ellenére sem feledkeznek meg a családokról és ilyen remek alkalmakkal erősítenek, ösztönöznek minket kitartásra.

Demeter Judit résztvevő

Köszönet a program megvalósulásáért az Act Alliance, a HEKS/EPER Romania és a Kárpátaljai Református Egyház támogatásának!