Erdőben próbálta megölni falubelijét

2024. május 29., 11:19

Május 27-én 17 óra körül érkezett orvosi bejelentés a rendőrségre arról, hogy a rahói járási Kaszómező (Koszivszka Poljana) község 40 éves lakosát lőtt sérülésekkel kórházba szállították.

A sérülés körülményeinek feltárásakor a rendőrség nyomozócsoportja megállapította, hogy a sérült férfit kiskorú gyerekek fedezték fel az erdőben, akik az információt továbbították a felnőtteknek, az utóbbiak orvosokhoz fordultak.

A helyszínen dolgozó nyomozók kiderítették, hogy az áldozat és falubelije között konfliktus alakult ki az erdőben. Utóbbi a veszekedés során fegyvert ragadott és lövéseket adott le a sértett irányába. Ennek következtében a 40 éves férfi 2 lőtt sebet kapott.

A rendőrök a helyszínt átvizsgálták, tárgyi bizonyítékokat foglaltak le. A 46 éves gyanúsított lakóhelyén is nyomozási cselekmények folytak. A házkutatás során 46 töltényt foglaltak le. Vizsgálat céljából szakértőkhöz küldik a lövedékeket. A rendfenntartók jelenleg keresik a bűncselekmény eszközét. A gyanúsított személyt őrizetbe vették és ideiglenes fogdába helyezték. Az ügyben a nyomozás tart.

(pmg.ua/RV)