Kilencen búcsúztak a gáti óvodától

2024. július 5., 16:33

Július 5-én kilencen intettek búcsút a Gáti Hópehely Óvodának. Az ünnepség keretében a vendégek, szülők, megjelentek előtt színvonalas műsort mutattak be a szeptemberben iskolát kezdő gyerekek.

A rendezvény kezdetén Gabóda Szabina, az óvoda igazgatója köszöntötte a megjelenteket. Beszédében a gyermekekhez szólva kifejtette: „Olyan, mintha tegnap lett volna, hogy picit félve, néha sírva érkeztetek hozzánk, ma pedig itt álltok, ünneplőbe öltözve, s mindenki titeket ünnepel.” Köszöntőjében visszaemlékezett az igazgató a gyerekek önfeledt pillanataira, vidám, játékos óvodai napjaira. Megköszönve a szülők bizalmát és együttműködését sok sikert és kitartást kívánt az ősztől első osztályba induló gyerekeknek.

Az esemény fénypontja a búcsúzók előadása volt. Versekkel és dalokkal köszönték meg az óvodai éveket az óvónőknek és a dadusoknak, valamint a szülőknek. Több ukrán és magyar nyelvű zenés-táncos bemutatóval is készültek a nebulók.

A szülők nevében Márkus Anita mondott köszönetet. Beszédében hangsúlyozta, milyen hálás a szülői közösség az intézmény munkatársainak a mindennapi odaadásért, gyermekeik óvodai neveléséért.

A ballagási emléklapok mellé az Ukrajnai Agrár Holding felajánlásának köszönhetően iskolai tanszereket kaptak a gyerekek.

Az ünnepi műsort és az emléklapok átadását követően egy meglepetésvendég szórakoztatta a gyerekeket. A nagy örömmel fogadott óriás jegesmedve lenyűgözte az ünnepelteket, akik vidám gyerekzsivajjal töltötték meg az óvoda udvarát.

L. I.