Sportnap a Beregszászi Járási Mozgáskorlátozottak Egyesületénél

Olvasói levél

2022. szeptember 6., 17:58 , 1124. szám

Szeptember 3-án tartották a Beregszászi Járási Mozgáskorlátozottak Egyesületének (BJME) hagyományos sportnapját, melyet minden évben a sportolók világnapja tiszteletére rendeznek.

Ez alkalommal négy sportágban 14 versenyző mérte össze ügyességét, szellemi (erejét), tudását. Néhány résztvevő mind a négy sportágban indult, s voltak, akik két-három versenyszámban is.

Az eredmények összesítése után az arra érdemesek oklevelet vehettek át. Asztaliteniszben Orosz Ilona nyerte az első helyezést, a második Tóth István, a harmadik pedig Sztrelka Vologya lett.

A sakkversenyt Keresztény László nyerte, a második helyezés Kopor Tiboré, a harmadik pedig Lánczy Ferencé lett. A malomjátékban az első helyet Kopor Tibor nyerte, a másodikat Orosz Ilona, a harmadikat Korlát István. A dámajátékban első lett Szeles József, második Telgarec Katalin, harmadik Varga Katalin.

A verseny vidám beszélgetéssel, szeretetvendégséggel ért véget.

A sportverseny megrendezése nem valósulhatott volna meg támogatóink – Babják Zoltán, Harapko Marianna, Gábor Péter, Bartha József, Szibert Viktor – segítsége nélkül.

A BJME vezetősége