Jön Fábry!

Csak most és csak Beregszászban!

2001. november 30., 01:00 , 46. szám

Fábry Sándor, az RTL Klub egyik ügyeletes médiasztárja élőben szórakoztatja majd kárpátaljai rajongóit. Az előadóművész december 5-én érkezik Beregszászba, s a poénkedvelők 17 órakor találkozhatnak vele a Beregszászi Művelődési és Szabadidő Központban. A másfél órás műsor vendége várhatóan vidékünk szülötte, Maga Péter, a kijevi állami 1-es tévécsatorna Telefortuna c. adásának műsorvezetője lesz.

– Bár a körülmények nem a legideálisabbak – mondta Imre József, a Művelődési és Szabadidő Központ igazgatója –, Fábry úrnak mégis az volt a kérése, hogy Beregszászban léphessen fel. A műsorral kapcsolatban csak annyit árult el, hogy tíz percen belül garantáltan a hasát fogja majd mindenki. Mi is igyekszünk hozzájárulni a jó hangulathoz azzal, hogy valamennyire felmelegítjük majd a termet.

A jegyekhez 10, 15, ill. 20 hrivnyás áron juthatnak hozzá az érdeklődők. Mint Imre József elmondta, az így befolyt összeg egy részét a szervezési költségek fedezésére fordítják, nagyobb részét azonban egy beregszászi alapítvány számlájára utalja majd a művész.

– jázmin –