Técső visszalépett a megyei bajnokságtól

Labdarúgás

2016. augusztus 17., 08:09 , 814. szám

Egy hónapos nyári szünetet követően, a hét végén a 14. fordulóval folytatódott a megyei labdarúgó-bajnokság első osztályának küzdelemsorozata.

A felnőttek és az ifjúságiak mezőnyében is listavezető Nagyszőlős mindkét csapata fölényes győzelmet aratott hazai pályán, így az ugocsaiak mindkét fronton vezetik a tabellát.

A Beregszász–Minaj találkozókat hét közben rendezik meg, míg a felnőtteknél címvédő Ungvári FC técsői vendégszereplése azért maradt el, mivel a felső-Tisza-vidéki alakulat sajnálatos módon visszalépett a bajnokságtól.

A lejátszott találkozókon a következő eredmények születtek (zárójelben az ifik eredményei): Nagyszőlős–Szerednye 4-0 (5-0), Ilosvai Buzsora–FC Polena 0-1 (4-0), Munkácsi Sportiskola–Dolhai Borzsava 4-1 (3-1), Irhóc–Huszti Obolony 1-0 (2-1), Ungvári Spartacus–Déda 0-2 (2-0).

A felnőtteknél Nagyszőlős 36 ponttal vezet a 32 ponttal második, de egy meccsel kevesebbet játszott Ungvári FC előtt. Az ifiknél a 38 ponttal első nagyszőlősieket a 35 pontos Munkács követi a tabellán.

(felvégi)