Újabb részletek derültek ki a beregszászi gyilkosságról

2018. december 14., 20:13

Lapunk beszámolt arról, hogy december 12-én este tragikus eset történt Beregszászban. Az egyik központi utcán egy fiú késszúrásokkal végzett anyjával. Az előzetes információk szerint az anya nem adott pénzt a fiának kábítószerre, s a fiú emiatt rántott kést. A nő a helyszínen belehalt sérüléseibe.

A szomszédok elmondták, hogy a fiú kábítószerfüggő, s van még két testvére. A mukachevo.net hírportál munkatársainak sikerült beszélniük a rendőrséggel, ahol azt nyilatkozták, hogy a fiú 17 késszúrással ölte meg anyját, továbbá a torkát is elvágta.

Kiderült, hogy a tettes 10 éves öccse szeme láttára gyilkolta meg kegyetlenül anyjukat. A szomszédok elmondták, hogy a család három éve költözött a házba. A 43 éves édesanya két helyen is dolgozott, hogy eltartsa családját, élettársának nem volt állandó munkahelye, jelenleg sem tartózkodik itthon, nem tudnak vele kapcsolatot teremteni. Az áldozat munkatársai azt nyilatkozták, hogy Natália rendes, igyekvő és barátságos volt, azonban családjáról nem szeretett beszélni.

(pmg.ua/VV)