Történelmi gólarányú siker a járási pontvadászatban!

2020. október 14., 10:12 , 1028. szám

,,Őszintén szólva, jómagam nem emlékszem ekkora arányú győzelemre a beregszászi járási labdarúgó-bajnokságban”– nyilatkozta lapunknak Olekszandr Csehil, a szövetség elnöke annak kapcsán, hogy a 10 csapat részvételével zajló pontvadászat vasárnap lejátszott 6. fordulójában a Beregvidék SC 24-0-ra győzte le Kovászó együttesét…

A sportvezető azt is fontosnak tartotta, hogy a megsemmisítő vereség és a játékban érzékelhető tudásbeli különbség ellenére a fiatal kovászói játékosok az utolsó percig nem adták fel a küzdelmet, amiért dicséret illeti őket.

A másik két, Beregszászban lejátszott párharc már jóval szorosabb eredményt hozott: Nagybereg 3-2-re verte Zápszonyt, míg Kígyós – némi meglepetésre – 2-1 arányban bizonyult jobbnak Badaló ellenében.

A Nagybaktán lejátszott találkozók is egyoldalúra sikeredtek. A hazai Nagybakta 5-0-ra verte Nagymuzsalyt, Nagybégány ugyanilyen arányban múlta felül Tiszakeresztúrt.

Hat játéknap után Nagybakta továbbra is hibátlan mérleggel, 18 ponttal vezeti a tabellát az egyformán 16 pontos Nagybégány és Beregvidék előtt.

Egy érdekesség a tabellával kapcsolatban: a Beregvidék gólkülönbsége 37-2, míg Kovászóé: 2-65…

(jéel)