Az Egán Ede-központ felhívása fotópályázat támogatására

Tisztelt Pályázó!

2021. május 19., 20:40

A Nemzetpolitikai Államtitkárság Magyar szemmel címmel fotópályázatot hirdet. A magyar–magyar együttműködés és kapcsolattartás jegyében a Nemzetpolitikai Államtitkárság által felajánlott díjak mellett minden külhoni régió különdíjakat ajánlhat fel utalvány (voucher) formájában.

Nemzetpolitikai Államtitkárság minden régióban a külhoni gazdaságfejlesztési programokat lebonyolító alapítványok bevonásával és segítségével szívesen fogadná a gazdaságfejlesztési programokban, különösképpen a turizmus és vendéglátás, wellness szférában tevékenykedő és támogatásban részesült pályázók (egyéni vállalkozók, vállalkozások) felajánlásait (természetesen más szervezeten keresztül is érkezhetnek felajánlások).

Az „Egán Ede” Kárpátaljai Gazdaságfejlesztési Központ” Jótékonysági Alapítvány tisztelettel kéri Önt, amennyiben nagylelkű felajánlásával támogatni szeretné Kárpátalja csatlakozását a fentebb jelzett kezdeményezéshez, szándékát jelezze az info@eganede.com e-mail-címen 2021. május 21- ig.

A kárpátaljai különdíjakat más külhoni régiókból nevezők között osztanák szét, ezzel is ösztönözve őket, hogy ellátogassanak Kárpátaljára. A felajánlásokat a Nemzetpolitikai Államtitkárság közzéteszi majd az internetes felületein.

A felajánlások lehetnek például:

  • X összegű szállásutalvány (voucher)
  • X összegű vacsorautalvány (voucher)
  • X összegű wellnessutalvány (voucher)
  • X összegű utalvány (voucher)
  • túra, szabadidős foglalkozás, belépők stb.

A levélben, kérjük adja meg a szálloda/étterem/vállalkozás megnevezését és elérhetőségét, valamint a felajánlott szolgáltatást és annak összegét.

Kérjük, a levelet a következő megnevezéssel (tárgy) címezzék: „Felajánlás_fotópályázat_ Magyar szemmel”

Segítségét előre is köszönjük!

Tisztelettel:
Berki Marianna,
az „Egán Ede” KGK” JA igazgatója