Keresik azt a szerencsést, aki 600 ezer hrivnyát nyert lottón

2021. szeptember 25., 18:53

Szeptember 1-jén volt a Megalot lottósorsolás, amelynek során egy ismeretlen szerencsés, aki Kárpátalján vásárolt szelvényt, 600 ezer hrivnyát nyert. Meglepő módon a nyertes még nem jelentkezett a nyereményért!

„Sajnos a nyertes még nem vette fel a kapcsolatot a céggel, bár több mint három hét telt el! Őszintén reméljük, hogy hamarosan megtalálják. Feltételezzük, hogy a nyertes egyszerűen elfelejtette ellenőrizni a sorsjegyét. Tehát, ha Megalotot vásárolt, azt javasoljuk, hogy nézze át újra a sorsolás eredményeit. Talán Ön a nyeremény tulajdonosa! Ha igen, várjuk hívását a 0800 21 00 65-ös ingyenesen hívható forródrótra” – mondta az MSL állami kezelésű lottó PR-igazgatója, Alena Burmisztrova.

A szerencsés nyertes szeptember 1-jén (azaz a sorsolás napján) Ungváron vásárolta meg nyerő szelvényét 10 óra 52 perckor a Besztuzsev utca 9. szám alatti Vopak szupermarketben. 28 hrivnyát költött a lottóra.

Ráadásul a nyertes csak egy lépésre volt attól, hogy megkapja a jelenleg Ukrajnában játszott legnagyobb jackpotot! A kilenc megagolyó közül csak egyet nem talált el. Ha azt is helyesen tippelte volna meg, a nyeremény nagysága 11 600 000 hrivnya lenne!

(pmg.ua/RV)