Új év, újabb győzelem – asztalitenisz-bajnokság a Rákóczi-főiskolán

2022. november 1., 18:32 , 1133. szám

A II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola Egészségügyi és Sportcentruma idén immár második alkalommal volt házigazdája a felsőoktatási intézmények Universiade sporteseményei közül az asztalitenisz-bajnokságnak, melyet október 20-án rendeztek meg.

Női és férfi kategóriában két-két játékos képviselhette saját intézményét az eseményen, így az egyéni párharcokban a közel ötven versenyző három órán keresztül pattogtathatta a labdát.

A sorsolás után a légiriadó miatt a tervezett verseny kis csúszással vette kezdetét, de ez nem szegte kedvét a résztvevőknek, s bizakodva várták az előttük álló megmérettetéseket.

A nap folyamán ez tanúbizonyságot nyert, mivel látszott az elszántság és a nyerni akarás a versenytársak között.

A Rákóczi-főiskola diákjai mindkét kategóriában szép eredményeket értek el. Hadar Biankának és Molnár Sándornak is sikerült megszereznie az ezüst­érmet. Matola Tímea szintén dobogós helyet foglalhatott el, ő a bronzérmet tudhatta a magáénak. Geletei Norbert pedig negyedik helyezéssel zárta a versenyt.

A versenyzők bátran helytálltak, ami végül meghozta a munka gyümölcsét, hiszen az összesített eredmények alapján a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola csapata az első helyen végzett az egyetemek közötti asztalitenisz-versenyen.

Ezúton is gratulálunk a versenyzőknek, és további sikereket kívánunk számukra!

kmf.uz.ua/K. K.