Veszprémi kézilabda-mérkőzésen a KMNE tagcsaládjai

Olvasói levél

2024. március 23., 14:43

A Kárpátaljai Magyar Nagycsaládosok Egyesülete (KMNE) jóvoltából egy nem mindennapi lehetőség adódott a tagcsaládok számára: 2024. március 20-án részt vehettek Veszprémben a Telekom Veszprém – FTC-Green Collect kézilabda-kupamérkőzésén. A jegyeket Bartalos Béla és családja kérésére Göttlinger László jóvoltából a Veszprém Telekom biztosította. Így március 20-án 7 tagcsalád részvételével jelen lehettünk ezen a programon.

A hosszú odaút után Varga Endre vezetésével egy rövid városnézésre került sor, ahol megcsodálhattuk Veszprém történelmi belvárosát. A gyerekek eközben fagyizhattak és kipróbálhatták a belvárosi játszóteret is, mi, felnőttek pedig egy kávé mellett frissülhettünk fel. Ezután a salánkról származó dr. Pilipkó Erzsébetnek köszönhetően lehetőség nyílt a Laczkó Dezső Múzeumban egy tárlatvezetésen is részt vennünk. Ezután már igencsak sietnünk kellett a Veszprém Arénában, hogy le ne késsük a kezdő dobást. A hatalmas aréna szinte teljesen megtelt szurkolókkal.

Felejthetetlen hangulat és élmény volt egy ilyen nem hétköznapi eseményen részt venni, szurkolni a kedvenc csapatainknak, megtapasztalni, hogy a sportnak milyen közösségépítő ereje is lehet!

Hálásan köszönjük a szervezést Tarpai Józsefnek és Csirpák Viktóriának, akik ezt lehetővé tették.

Fodó Anett

résztvevő