Hajnalig tartó batyusbál Barkaszón

Olvasói levél

2016. november 16., 08:40 , 827. szám

November 13-án a KMKSZ Barkaszói Alapszervezete batyusbált szervezett. Az eseményt Bimba Éva, az alapszervezet elnöke nyitotta meg, aki beszédében kihangsúlyozta: a rendezvény célja, hogy összefogjuk egy kulturális eseményen azokat a házaspárokat, akik itthon dolgoznak. Kiemelte, mennyire fontos a magyar kultúra, a magyar emberek számára, a magyar nóta, a magyar csárdás, mert ezek segítéségével kovácsolódik össze a magyarság.

Érdekes játékokat is beiktattunk: a házaspároknak lufira kellett vigyázni, miközben a másokét ki kellett pukkasztaniuk. Ebben a játékban Balogh Sándor és felesége, Anikó volt a legeredményesebb. A második játékban megtudhattuk, kik a táncparkett ördögei. Ezek pedig Szűcs Zsolt és felesége, Lívia. A harmadik játékban Kenéz Iván és felesége, Katalin elmondta, mi a hosszú házasság titka: „A nap végén soha ne feküdjünk le haraggal, vagy megbocsássunk, vagy kérjünk bocsánatot.”

Felhőtlen jó hangulatban telt a mulatság, amihez a zenét a Szalontai Gyula vezette Monolit együttes szolgáltatta. Köszönjük a KMKSZ vezetőségének, hogy lehetőséget adtak számunkra egy ilyen mulatság megszervezésére.