Már csak az érmes helyekért folyik a harc a megyei pontvadászatban

Labdarúgás

2014. november 6., 06:25 , 721. szám

A múlt vasárnapi szünet után az utolsó előtti fordulóval folytatódtak a küzdelmek a megyei labdarúgó-bajnokságban.

Az első osztályban a listavezető és már bajnok FC Polena játék nélkül jutott hozzá a három ponthoz, mivel a sereghajtó Volóci Kárpáti nem utazott el hozzá.

Az ezüstéremre hajtó együttesek közül Szerednye Nagyszőlősön kapott ki 1-0-ra, a Huszti Obolony pedig hazai pályán játszott gól nélküli döntetlent a Munkács FC-vel.

Mindez azt jelenti, hogy a záró forduló előtt az 50 ponttal első FC Polena mögött a 38 pontos Huszti Obolony, a 37 ponttal bíró Szerednye, és a 36 pontos Nagyszőlős között dől el az ezüst- és bronzérem sorsa.

A megyei másodosztály nyugati csoportjában úgy tűnik, hogy a remekül hajrázó Déda odaérhet a 2. helyre. A dédaiak hazai pályán 5-1-re verték a Perecsenyi Kárpátit, és mivel legnagyobb riválisuk, Baranya 3-1-re kikapott Beregrákoson, így az utolsó játéknap előtt 3 ponttal előzik meg az ungvári járásbeli együttest a második helyért folytatott harcban.

A már hetekkel ezelőtt bajnoki címet szerzett Nagybégány Szilce vendégeként rendezett gólparádét (0-7).

A megyei másodosztály keleti csoportjában Tiszapéterfalva Nagykoppány vendégeként kapott ki 3-1-re, Visk pedig Ternovo otthonában szenvedett 4-2-es vereséget. Itt a 44 ponttal első Rahói Kárpáti már több fordulóval ezelőtt bebiztosította elsőségét.

(tamási)