Megválasztották Ungvár szépét

2015. április 30., 19:21

Április 29-én rendezték meg a Miss Uzhgorod – 2015 szépségversenyt. A versenyt a One Models modellügynökség szervezte, amely jogosult az országos szépségverseny résztvevőinek válogatására.

A zsürit a moszkvai Oleg Voljanszkij, a World Queens nemzetközi szépségverseny igazgatója, a szlovák Marián Biljo, a kassai Fashion Week divatbemutató igazgatója, továbbá a kijevi Miss Globe International nemzetközi szépségverseny nemzeti igazgatója és Mindák Beatrix, a Miss Ukrajna – 2014 szépségverseny második udvarhölgye alkotta.

A verseny fináléja a Megyei Drámai Színházban zajlott. A versenyzők négyféle stílusban mutatták meg magukat: ukrán nemzeti viseletben, a Well Dressed ruhabolt összeállításaiban, a Julija Demidcsuk dizájner által tervezett ruhákban és estélyiben.

A versenyt Inessza Tovt nyerte. A legszebb ungvári lány ajándéka egy európai utazás, egy tablet, egy dizájnerruha megvarrására szóló ajándékutalvány, egy edzőterem-utalvány, édességek és virág lett. Ezenkívül Ungvár szépe képviselheti a várost a jövő évi Miss Ukrajna országos versenyen.

(mukachevo.net/VV)